Navodila za uporabo Keto BodyTone

Navodila za Keto BodyTone

Kapsule Keto BodyTone imajo svoje značilnosti in indikacije za uporabo. Pred nakupom natančno preučite, kako pride do izgube teže s ketozo. To je pomembno za tiste, ki želijo doseči največji uspeh v procesu hujšanja in želijo vedeti, kako uporabljati to zdravilo.

Kako uporabljati kapsule

kako uporabljati kapsule Keto BodyTone

Kapsule Keto BodyTone je treba uporabljati strogo v skladu z navodili. Tečaj traja 1 mesec. Kapsule je treba jemati 2-krat na dan, pol ure pred obroki. Kapsule je treba sprati z veliko količino vode. Najbolje jih jemati pred kosilom in večerjo. V teh obdobjih uživanja hrane se kapsule najbolje absorbirajo. V tem primeru je treba prehrano prilagoditi izgubi teže s ketozo.

Hranila Približen odstotek v prehrani
Maščobe 70%
Beljakovine 25%
Ogljikovi hidrati pet%

Kapsule za ketozo, indikacije za uporabo

Kapsule ketoze so odlične za tiste, ki so ketozo izbrali za model hujšanja. Kapsule po nanosu aktivirajo prejem energije iz maščobnih celic in jih tako aktivno zažgejo. To zagotavlja povečano proizvodnjo ketonskih teles. Po drugi strani se stanje telesa normalizira, odvečna teža izgine in apetit se zmanjša.

Kapsule so najprej namenjene moškim in ženskam, ki trpijo zaradi odvečne telesne maščobe. V procesu uživanja se bo apetit zmanjšal, stalna apatija in utrujenost pa izginili. S pravilno uporabo zdravila odvečna teža izgine in prebavni procesi v telesu se normalizirajo.

Kontraindikacije za uporabo

Kapsule nimajo kontraindikacij za uporabo. Vse zahvaljujoč naravni sestavi. Vse zahvaljujoč lahko prebavljivim sestavinam, ki so v sestavi zdravila, med njimi:

  • Beta-hidroksibutirat sproži ketozo v telesu;
  • Kompleks kislin in vitaminov v kapsulah pomaga pri razgradnji in asimilaciji maščob;
  • Izvlečki rastlin in zelišč delujejo antioksidativno in normalizirajo prebavo;
  • Mikrohranila pomagajo vzdrževati visoko stopnjo neprekinjene ketoze.

Če ste v dvomih, se posvetujte z zdravnikom. A kapsule za hujšanje so popolnoma preizkušene in varne. Ščiti telo pred razvojem diabetesa, tumorjev in bolezni srca in ožilja. Zdravilo je popolnoma varno in na voljo za nakup v Sloveniji.